Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

​Black Russian -kuvakisa

Kuvassa kuula voi odotella käyttöönottoa pihakuistilla auringon laskiessa taka-alalla. Se voi levätä koivun alla ruohikossa kesäiltana. Se voi olla työn touhussa treeneissä tai kisoissa, missä magnesium pöllyää ja hiki lentää. Tai sitten se voi olla ihan vaan vaikka ovistopperina tai sisustuselementtinä.

Black Russian -kuvakisa

CompactFitin legendaarisen Original Russian -kisakuulan rinnalle tulee nyt uusi, kokonaan mattamusta, valuraudasta valmistettu Black Russian -kahvakuula! ( www.compactfit.com/product/171/kahvakuula-black-russian). On muuten aivan sairaan hieno kuula!

Haluatko olla ensimmäisten Black Russian -kuulan omistajien joukossa? Osallistu kilpailuun!

Jaa oma kuvasi Original Russian -kuulasta. Kuvassa kuula voi odotella käyttöönottoa pihakuistilla auringon laskiessa taka-alalla. Se voi levätä koivun alla ruohikossa kesäiltana. Se voi olla työn touhussa treeneissä tai kisoissa, missä magnesium pöllyää ja hiki lentää. Tai sitten se voi olla ihan vaan vaikka ovistopperina tai sisustuselementtinä. Ihan mitä vaan, pääasia, että kuvissa näkyy tuo meille kaikille niin tärkeä, kohta 20-vuotias, Original Russian -kahvakuula.

Osallistut kisaan jakamalla kuvan Facebook-seinälläsi hashtagilla ‪#‎BRKUULA‬. Voit myös jakaa kuvan CompactFitin Facebook-seinälle tai siellä olevan "kuvakisa"-päivityksen kommenttikenttään. Halutessasi voit myös lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen antti@compactfit.com

Kokoamme kaikki kuvat omaan galleriaan, josta valitaan lopullinen voittajakuva, joka voittaa PÄÄPALKINNON, eli vapaavalintaisen Black Russian -kuulan. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvomme lisäksi 12-kilon Black Russian -kuulan. Ja jos oikein paljon tulee hyviä kuvia, niin tiedä vaikka innostutaan enemmänkin teitä lahjomaan. ;)

Jos jaat kuvan omalla Facebook-seinälläsi, muistathan määrittää kuvan tilaksi "julkinen", jotta saamme napattua kuvasi kisaan mukaan. Kuvia voi lähettää 10.4. asti. Facebook ei ole osallisena kisassa.

Onnea kisaan,

CompactFit
Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista