Artikkelit

Leuanveto nollasta kymppiin

Haluatko oppia leuanvedon? Leukojen tekeminen vaatii voimaa ja se kehittää yläselän lihasten lisäksi otevoimaa, joka tulisi olla hyvässä kunnossa jokaisella!

Leuanveto nollasta kymppiin

Ei siitä mihinkään pääse, leukoja on raskas vetää, ellei sitten tyydy alaleukansa vetelyyn. Tästä syystä leuanveto ei ole ollut erityisen suosittu liike, vaan ihmiset käyttävät tähän samaan tarkoitukseen ylätaljaa. Taljaa vedetään kapealla-, leveällä-, myötä- ja vastaotteella, eteen ja niskan taakse. Variaatioita on monenlaisia.

Käytitpä millaista vetotapaa tahansa, voit olla varma, että sinusta ei koskaan tule hyvää leuanvetäjää taljan avulla. Leuanveto ja taljaveto eroavat kuin yö ja päivä toisistaan, vaikka vaikuttavatkin samanlaisilta. Ero on hyvin helppo havaita käytännössä ja jokainen leuanvetäjä tietää, että taljassa kehitetty voima siirtyy huonosti leuanvetoon, vaikka taljalle voi olla oma paikkansa harjoittelussa. Se ei kuitenkaan ole paras työkalu siinä vaiheessa kun tavoitteena on kehittää motorisia kykyjä ja suorittaa hyvä leuanveto. Miksi asia on näin? Koska ylätalja on avoimen kineettisen ketjun liike ja leuanveto puolestaan suljetun kineettisen ketjun liike. Siinä missä taljassa lähes koko vartalo pysyy paikallaan penkillä istuen(jalat tukevasti penkkiin lukittuna), leuanvedossa kannatellaan koko vartalon painoa liikuttaen sitä samalla aloitusasennosta ylös ja kontrolloidusti alas. Eikä suoraan pisteestä A pisteeseen B, vaan suorittaakseen puhtaan leuan, täytyy koko selän lihaksiston toimia synkronoidusti.  

Vaikka yhdenkin leuan tekeminen tuntuisi työläältä, älä erehdy luulemaan, että leuanvedon oppimisen näkökulmasta taljan vetäminen on parempi ratkaisu alkuvaiheessa. Osan kohdalla talja voi esittää jotain roolia, mutta silti kaikille voisi antaa ohjeen: vedä leukoja vaikket pystyisikään. Saatat nyt  ajatella että "olipa hölmösti sanottu", mutta kun jatkat lukemista ja ennen kaikkea noudatat alla kuvattua ohjelmaa huomaat, että "hölmöys" tuottaa tulosta ja hermostosi alkaa hiljalleen adaptoitua tähän hölmöilyyn. 


Alku

Oletetaan siis, että kaikki voimasi äärimmilleen pinnistettyäsi ja potkittuasi ilmaa hullun lailla, pystyt koukistamaan käsiäsi niin, että saat puolikkaan toiston. Vaivut tuskissasi lattialle ja konttaat kohti ylätaljaa odottaen samalla että salilla raikaava nauru loppuisi. Jos olisin kanssasi salilla, tarttuisin sinua "takajalasta" ja raahaisin takaisin rekin alle. Sitten aloittaisimme uudelleen ihmisten viihdyttämisen. Emme kuitenkaan tekisi leukoja, vaan aloittaisimme pelkästään roikkumalla. Ensimmäinen harjoitus olisi pelkästään roikkumista ja lapojen aktivointia tangossa roikkuen. Kansa hurraisi! 

Seuraavan liikkeen tekisimme renkailla, jalat tukevasti lattialla. Vaakasoutu on leuanvedon opettelussa erittäin tärkeä, eikä sitä kannata kokonaan jättää pois senkään jälkeen, kun leuat jo onnistuu! Pidä jalat suorina lattialla ja vedä itsesi niin ylös, että renkaat osuvat rintakehään. Jos jalat suorina ei tunnu hyvältä, voit yhtä hyvin pitää polvet koukussa. Näin saat keskityttyä rauhassa oikeaan liiketekniikkaan. Tässä vaiheessa kansa olisi jo torilla huutamassa nimeäsi! 

Ennen negatiivisia toistoja, on hyvä tehdä avustettuja leukoja, joko asettamalla jalka renkaaseen, tai jotain muuta tukea vasten. Muista, että avustetuissa leuoissa tarkoitus on vahvistaa yläkroppaa, ei jalkoja tai testata kuminauhan elastisia kykyjä! 

Näiden jälkeen voi vuorossa olla negatiiviset sarjat, jossa aloitus ylä-asennossa, leuka tangon yläpuolella ( ei tarvitse olla tangon päällä). Laskeudu alas vain sen verran, että silmät/otsa on tangon tasolla ja pysäytä siihen. Jos pystyt vedä itsesi takaisin ylös. Seuraavaksi laskeudut hieman alemmas, niin että kädet ovat noin 90 asteen kulmassa, pysäytä liike tähän ja pyri liikkumaan ylöspäin vaikket enää pystyisikään. Pyri lopuksi vielä pysäyttämään kerran hieman ennen kuin kädet ojentuvat täysin.

Tässä "aseistus", jonka avulla pääset tavoitteiseesi. Kaikkia liikkeitä ei tosin kannata tehdä kerralla ja videoilta saat lisävinkkejä mm. lapojen välisten lihasten aktivointiin.


Muutama seikka evääksi

Ihan ensimmäisenä on todettava, että jos haluat parantaa leuanvetotulostasi mahdollisimman nopeasti, on suositeltavaa, että harjoittelet leuanvetoa 2-4 kertaa viikossa. Tässä vaiheessa ei kannata muistella lihasryhmä kerran viikossa oppeja, ne eivät yksinkertaisesti päde.

Olet ehkä lukenut myös juttuja, joissa leuanveto kuvataan "selkäliikkeeksi", jossa kädet toimivat vain eräänlaisina passiivisina koukkuina. Tämä kannattaa myös unohtaa. Purista tankoa voimakkaasti ja käytä vetoon sekä käsien että selän lihaksia. Älä vaan roiku vetelästi tangossa, vaan anna keholle viesti, että nyt on tosi kyseessä puristamalla tangosta! Passiivinen asento, ei ole synonyymi löysälle. Muista myös ettet, edes vahingossa, saa päähäsi käyttää vetoremmejä (aiheesta lisää artikkelissa, mitä kovempi ote sitä kovempi kundi)

 Lihasjännityksen luominen on koko homman idea. Mitä kovempaa puristat tankoa sitä kovemman lihasjännityksen pystyt luomaan. Joissain tapauksissa on käynyt jopa niin, että henkilö, joka ei ole aikaisemmin pystynyt vetämään yhtään leukaa on 5 - 10 minuutin tekniikka- ja jännitysharjoittelun tuloksena, kyennyt yllätyksekseen tekemään 1-2 toistoa.

OhjelmaViikot 1-4.

Nollasta ensimmäiseen laadukkaaseen toistoon

Maanantai

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. vaakasoutu renkailla 3 x 8-10 toistoa 

3. Alaslaskuja vastaotteella, kahdella n.3s pysähdyksellä(leuan tasolla ja puolivälissä) 3 x 1-3 toistoa 

Pidä riittävät 2-3 min palautukset ja muista huolellinen lämmittely ennen varsinaista harjoitusta. Roikuntaa on hyvä tehdä päivittäin jotta otevoima kehittyisi ja olkapäät, sekä yläaselkä alkaisivat tottua uuteen kuormitukseen. Samalla opit aktivoimaan lapoja, joka on leuanvedon ensimmäinen vaihe. 

Keskiviikko

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. avustettu leuanveto 3-5 x 5 toistoa 

3. Veto ala-asennossa passiivisesta roikunnasta lähtien 3 x 6-8 toistoa (nouse niin ylös kuin mahdollista, mutta ei yli puolen välin. Jos liike on helppo, se ei haittaa. Keskity vain vielä parempaan lavan välisten ja epäkäslihaksen alaosan aktivointiin vedon alkuvaiheessa.)

Pidä riittävät 2-3 min palautukset ja muista huolellinen lämmittely ennen varsinaista harjoitusta. Perjantai

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. lapaveto 3 x 5 toistoa, parin sekunnin pysäytyksellä yläasennossa

3. Alaslaskuja, myötäotteella kolmella n. 3s pysähdyksellä (leuan taso, puoliväli ja hieman ennen kuin kädet suoristuu) 3-5 x 2-5 toistoa 


Pidä viikon tauko leuanvetoharjoittelusta ja testaa voimasi.

Seuraavat 4 viikkoa

Maanantai

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. lapaveto 3 x 5 toistoa, parin sekunnin pysäytyksellä yläasennossa

3. Leuanvetoja vastaotteella minimaalisella avustuksella 4 x 3 

4. vaakasoutu 3 x 10 

Tiistai

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. leuanvetoja mahdollisimman nopealla vauhdilla ylöspäin(jarruta liikettä alas!) 6 x 1 toisto, noin 1 minuutin palautukset kunkin sarjan välissä. Teet siis vain yhden laadukkaan, mutta RÄJÄHTÄVÄN toiston! 

Torstai

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. Leuanvetoja myötäotteella minimaalisesti avustettuna  3 x 8 toistoa (2-3 min. palautus)


Perjantai

1. roikuntaa ja lapojen aktivointia

2. Leuanveto vastaotteella 1 x oma maksimi, 2 x 70% omasta maksimista (käytä minimaalista avustusta tarvittaessa)

3. Alaslaskuja kolmella pysähdyksellä ( n. 3-5 s.) 2 x 3 toistoa pidennä pysähdyksien aikaa asteittain.

Kahdeksan viikon systemaattisen harjoittelun jälkeen pidä 7 päivän totaalitauko ylävartalon raskaasta voimaharjoittelusta ja testaa voimatasosi nyt uudelleen. Todennäköisesti pystyt vetämään nyt useamman leuan!

Tarvitsetko leuanvetotangon, voimistelurenkaat tai painoliivit lisävastusta antamaan? Käy shoppailemassa verkkokaupan puolella ja pistä välineistö kerralla kuntoon! 

Kehonpainoharjoittelu -verkkovalmennus
Opi puhtaat leuanvedot ja muut tärkeät kehonpainoliikkeet

Toimiiko ohjelma? 

Katso Pasin fiilikset ja mitä kahdeksassa viikossa hän sai aikaan! :) 

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Jos valitset maksutavaksi laskun

Huomioithan, että CompactFit ei itse tarjoa laskuvaihtoa verkkokauppatilauksiin. Mikäli valitset Walleyn, tai muun maksutavan laskulle, sinun tulee maksaa lasku heidän ohjeiden mukaan riippumatta siitä, onko kyseessä ennakkotilaustuote. 

Toimitukset

Ostokset postitetaan varastolta tiistaisin ja torstaisin. Lavatoimitukset lähtevät varastolta keskiviikkoisin. Matkahuolto toimittaa lähetykset lähimpään terminaaliin, lähipakettina haluttuun lähikauppaan. 

Noudot

Järjestelmä määrittelee automaattisesti mahdolliset noutotilausvaihtoehdot. Noutotilausten kohdalla olemme yhteydessä asiakkaaseen aina tilauksen jälkeen joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jalasjärven varasto - Hallitie 11, 61600 Jalasjärvi

- kaikki verkkokaupassa tehdyt tilaukset noudettavissa

Mikäli haluat tilauksellesi normaalista poikkeavan toimitustavan, ota meihin erikseen yhteyttä ennen verkkokauppatilauksen tekemistä (jukka@compactfit.com).

Jos jokin tuote on väliaikaisesti loppunut, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä heti, kun olemme saaneet ne varastoomme.

Poisto- ja tarjoustuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen nimikkeeseen. MBM Training House Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Emme lunasta postiennakolla/bussiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Lunastamattomissa postiennakkotilauksissa laskutetaan asiakkaalta postituskulut.

Tuotetakuut

Kaikilla tuotteillamme on yleinen 6 kk takuu, joka koskee valmistusvirhettä. Mikäli ostopäivästä on kulunut yli 6 kk, tuotetta ei korvata. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotteen ja ilmoittamaan mahdollisista vioista 6 kk sisällä tuotteen ostopäivästä. Selkeät "piilevät laatuvirheet" käsittelemme tapauskohtaisesti myös takuuajan päätyttyä. 

Kahvakuulissa on normaali 6 kuukauden takuu. Kuulan sisällä olevan massan helinä ei ole varsinainen laatuvirhe, mutta mikäli vastaavaa ilmenee 6 kuukauden sisällä ostohetkestä, kuulan vaihto uuteen kuuluu takuun piiriin. 


Käsittelemme tapauskohtaisesti kaikki alle 12 kuukauden vanhat tilaukset. 

Erkoispitkän takuun piiriin kuuluvat tuotteet

Pro - painonnostotanko, 2 vuoden takuu. Takuuehdot:
- takuu koskee tangon normaalia käyttöä. Tankoa ei saa heitää tai pudottaa pää edellä maahan. Takuu ei ole voimassa mikäli takoa säilytetään pystyasennossa.
- tankoon ei saa latata maksimikapasiteettia enempää painoa. Tangon jättämineen telineeseen tai penkin päälle, painoilla ladattuna, purkaa takuuehdot.

Mikäli tuotteita on käytetty normaalista käyttötarkoituksesta poikkeavalla tavalla takuut eivat ole voimassa.

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset

Joskus tavara vaurioituu kuljetuksen aikana. Tämän takia on hyvä lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postiin, Transpointiin tai Matkahuoltoon. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme mahdollisen uuden tuotteen toimituksesta. Jos tuote on rikottu tahallisesti tai sitä on käytetty ohjesääntöjen vastaisesti, emme katso olevamme korvausvelvollisia.

Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän (7) päivän palautusoikeus.


Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Huom! Mikäli ostat verkkovalmennuksen, sinun tulee hyväksyä Campwiren-verkkovalmennusalustan tietosuojaseloste ensimmäisen rekisteröitymisesi yhteydessä. Tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

1. Rekisterin ylläpitäjä

MBN Training House Oy, Savelankuja 2, 61600 Jalasjärvi

Yhteydenotto asiakasrekisteriin liittyen

Jukka Rajala, MBN Training House oy,

040 086 6072

jukka@compactfit.com

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen keräämisen peruste ja käsittely

Henkilötietojen keräämisen perusteena on on yrityksen asiakassuhde tai myynti-/ostosopimus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

  • Käyttää yhteystietojasi tavaran toimittamiseen
  • Tarjota uutiskirjettä (vaatii suostumuksesi)
  • Helpottaa reklamointia tai muuta kauppaan liittyvää asiointia
  • Sopimusten ja velvoitteiden täyttäminen
  • Mainonnan kohdentaminen

Käsiteltävät tiedot asiakasrekisterissä:

  • Tilausta koskevat perustiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostisoite, puhelinnumero, jne
  • Tilaushistoria

Tietojen keräys?

Pääsääntöisesti saamme tiedot ostotapahtuman yhteydessä asiakkaalta itseltään. Tietojen antamista edellytetään, jotta tilaukset voidaan toimittaa ja / tai asiakkaaseen voidaan olla yhteydessä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Kenelle tiejoa luovutamme tai siirrämme?

Ostotapahtuman yhteydessä tiedot luovutetaan verkkokauppa-alustalle (MyCashFlow Oy). Asiakkaan tilatessa uutiskirjeen, asiakkaan sähköpostiosoite luovutetaan sähköpostijärjestelmällemme. (MailChimp)

Miten suojaamme tiedot?

Henkilötietoihin on oikeus vain MBN Training House Oy:n työtekijöillä, joille oikeus on myönnetty.Tiedot ovat suojattu palomuurein ja valituilla MBN Training Housen työntekijöillä on yksilöllinen salasana tietoihin pääsemiseksi.

Poistamme ja hävitämme tietosi halutessasi viipymättä.

Sinun oikeutesi rekisteriimme?

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia tietojen oikaisua tai poistamista.

Keneen voit olla yhteydessä?

Tätä selostetta koskevat yhteydenotot ja pyynnöt tulee esittää kirjallisesti tai henkilökohtaisesti Jukka Rajalalle (jukka@compactfit.com)

Koulutustapahtumat ja leirit

CompactFit:n järjestämien koulutusten suhteen noudatetaan seuraavaa käytäntöä: Mikäli asiakas estyy tulemasta, kurssimaksua ei palauteta tai vaihdeta vastaavanarvoisiin tuotteisiin; kurssin arvo siirtyy tuleville vastaaville koulutuksille ollen voimassa 12 kk alkuperäisen koulutustapahtuman aloituspäivämäärästä (tai tarvittaessa pitempään mikäli korvaavaa koulutusajankohtaa ei ole tulossa 12 kk: n sisällä alkuperäisestä päiväyksestä laskien). Kurssin käyneiden alennus tuotteistamme koskee ainoastaan normihintaisia tuotteita, ei siis alennustuotteita.

Etusetelit ja muut edut

Mahdolliset etusetelit ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi yhdistellä. Koskee aina normaalihintaisia tuotteita, ei jo alennettuja. Etuseteleitä ja muita etuja ei voi myöskään yhdistää.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Tilisiirrossa ota yhteyttä info@compactfit.com

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MBN Training House Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille 660 100-1179 209, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI 42 6601 0001 1792 09; BIC/SWIFT: AABAFI22

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydätwww.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Betalningssätt

Produkterna samt leveranskostnaderna betalas i samband med beställningen. På nätet är betalning möjlig via följande banker: Nordea, Andelsbanken, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Lokalandelsbankerna, Sparbankerna, Handelsbanken, Ålandsbanken samt kreditkort. Betalning sker via Suomen Verkkomaksut Oy:s webbplats. Det är även möjligt att göra en förskottsbetalning.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är MBN Training House Oy endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar det produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Suomen Verkkomaksut Ab.

Suomen Verkkomaksut Ab är försäljare av produkten vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Ab. Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Suomen Verkkomaksut Oy är även betalningsmottagare.

Suomen Verkkomaksut Oy
FO-nummer: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Telefon: 0207 181830

Nätbankerna

Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) förverkligar nätbetalnings- och finansieringstjänsten tillsammans med finländska banker och kreditinstitut. Suomen Verkkomaksut Oy köper betalningen och redovisar den till försäljaren. För användaren fungerar tjänsten precis som traditionell nätbetalning.

Methods of payment

Products and their postage are paid in conjunction with the order. The following methods of payment are available for the users of the webstore: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken and credit cards. Online payments are made by using the website of Suomen Verkkomaksut Oy. Payments can be made also beforehand by bank credit transfer.

Payments by Visa, Visa Electron or MasterCard

If you would like to pay by Visa, Visa Electron or MasterCard, MBN Training House Oy will act solely as the marketer of the respective products and services and will provide the products to the buyer. All complaints and claims for compensation will be handled by Suomen Verkkomaksut Oy.

With regard to payments made by Visa, Visa Electron or MasterCard, Suomen Verkkomaksut Oy acts as the merchant of the product and the trade transaction takes place between the customer and Suomen Verkkomaksut Oy. The seller is liable to meet all the responsibilities related to the trade. Suomen Verkkomaksut Oy is also the recipient of the payment.

Suomen Verkkomaksut Oy
Business ID: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Phone: 0207 181830

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit