Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

Black Russian -kahvakuula - Kokemuksia

Päätimme selvittää mitä asiakkaat ovat olleet tuotteesta mieltä. Selvää on, että monet Black Russianin ostajat ovat käyttäneet aikaisemmin muitakin "kisakuulia", koska tuote ei paini samassa ryhmässä markettikuulien kanssa...

Black Russian -Kahvakuula - asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Kuten monet varmasti tietävät, lanseerasimme keväällä Original Russian -kuulan rinnalle Black Russian -kahvakuulan. Kuula on muodoiltaan ja kokonsa puolesta tarkka kopio isoveljestään, mutta materiaali ja väritys ovat erilaisia. Jokainen Black Russian kuula on mattamusta ja kokonaan valuraudasta valmistettu. Vain pieni värinauha kahvan alaosassa kertoo kuulan painosta. Värikoodi värinauhassa on sama kuin Original Russianeissa kuulan väri. Eli aikalailla samasta kuulasta kysymys, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.


Päätimme kuitenkin selvittää mitä asiakkaat ovat olleet tuotteesta mieltä. Selvää on, että monet Black Russianin ostajat ovat käyttäneet aikaisemmin muitakin "kisakuulia", koska tuote ei paini samassa ryhmässä markettikuulien kanssa, vaan on ns. "laatutietoisen treenaajan valinta". Lähetimme 5 kysymystä satunnaisesti valituille, noin kahdellekymmelle kuulan ostajalle. Kysymykset olivat:


  1. Oletko ollut tyytyväinen tuotteeseen?
  2. Miten vertaisit kahvakuulaa muihin käyttämiisi kahvakuuliin?
  3. Suosittelisitko tuotetta ystävällesi?
  4. Miten muuttaisit tuotetta?
  5. Minkä kouluarvosanan antaisit Black Russian kuulalle? (4-10)

Alla hieman poimintoja vastauksista:


"Olen ollut erittäin tyytyväinen. (joskus se painaa liikaa) :-) Kahvaosuus on kyllä hyvä minunkin isoille käsille. Sekä pitävä."


"Ote kahvasta on hyvä sillä kahva on tarpeeksi leveä eikä se ole liian paksu. Näin ollen ote on tukeva." 


"Kuula on varmasti parhaita kuulia mitä olen käyttänyt".


"En välttämättä muuttaisi tuotetta mitenkään. Mielestäni kyseessä melko optimaalinen kuula. Mattamusta väri on hyvin tyylikäs ja "miehekäs", toisin kuin "massafitnessalien" pinkit sekundakuulat."


Jokainen vastaajista suosittelisi kuulaa ystävilleen ja kouluarvosanaksi Black Russian sai keskiarvon:

9,5


CompactFit kiittää kaikkia vastaajia ja on äärimmäisen tyytyväinen ja otettu saadusta palautteesta.


Oman Black Russianin saat hankittua itsellesi tästä.
Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista