Artikkelit

Oma sali auttaa keskittymään olennaiseen

Joka kerta, kun avaan oman salin ovet, se fiilis vain vahvistuu, että näin tämän pitääkin olla. Olisi pitänyt tehdä tämä ratkaisu jo aikaisemmin.

CompactFit asiakas-case:

Oma sali auttaa keskittymään olennaiseen


Muuton yhteydessä Petrin välimatka kuntosalille kasvoi lähes 50 kilometrin pituiseksi. Petri otti ohjat omiin käsiinsä ja päätti rakentaa kolmen kilometrin päähän kotoaan ihka oman kuntosalin. Kuntosali rakennettiin vanhaan varastoon, jossa oli edullinen vuokra ja joka sopi hyvin kovaan treenaamiseen.


"Olen treenannut CrossFit-saleilla viimeiset 4 vuotta. Muuton yhteydessä aloin pohdiskelemaan ratkaisua oman salin rakentamisesta. Suhtaudun vakavasti treenaamiseen, joten oma tila tuntui toisaalta luontevalta ratkaisulta. Lyhyt etäisyys treenipaikalle houkutteli myös" kertoo Petri ratkaisustaan.


Mies törmäsi samaan ongelmaan, kuin moni muu toiminnallinen treenaaja ja CrossFit-ihminen. " Paikalliset kuntosalit eivät suhtautuneet suopeasti tietyn tyyliseen treenaamiseen , eikä varsinkaan olympianostoihin. Valitettavasti Suomen "ihana" ilmasto ei salli ympäri vuoden kotipihalla treenaamista".


Petri kokee pystyvänsä nyt harjoittelmaan paremmin. "Myös muut tilassa vierailleet ovat antaneet positiivista palautetta tilasta. Omaan treeniin pystyn nyt keskittymään täysillä , sillä salilla ei tarvitse jonotella, ja saan treenata mitä haluan, milloin haluan – ilman häiriötekijöitä".


Monia mietityttää rahallinen panostus, joka oman salin perustamiseen kuluu. Petrin mielestä jokainen euro on ollut kuitenkin sen arvoinen. "Jo kohtuullisen pienellä panostuksella pääsee alkuun – ja eihän kaikkea tarvitse hankkia kerralla. Omaan ja oman perheen terveyteen panostaminen on aina sen arvoista".


"Joka kerta, kun avaan oman salin ovet, se fiilis vain vahvistuu, että näin tämän pitääkin olla. Olisi pitänyt tehdä tämä ratkaisu jo aikaisemmin."


"CompactFitiin päädyin sen takia, että tuotteet ovat laadukkaita ja hinnat kohtuulliset. Tilaukset ja toimitukset ovat sujuneet moitteitta. CompactFitin osaava asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa."