Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

Toimintakykyinen Keho pilottiyritys

Etsimme nyt yhtä tai kahta rohkeaa ja ennakkoluulotonta yritystä tai työporukkaa Toimintakykyinen Keho -pilottihankkeeseen! Etsimme noin 10 - 20 hengen porukkaa, jotka lähtisivät suorittamaan Toimintakykyinen Keho -valmennusta. Kaikki osallistujat saavat valmennuksen maksutta käyttöönsä.

Toimintakykyinen Keho -valmennus työhyvinvoinnin lisääjänä

Etsimme nyt yhtä tai kahta rohkeaa ja ennakkoluulotonta yritystä tai työporukkaa Toimintakykyinen Keho -pilottihankkeeseen!

Etsimme noin 10 - 20 hengen porukkaa, jotka lähtisivät suorittamaan Toimintakykyinen Keho -valmennusta. Kaikki osallistujat saavat valmennuksen maksutta käyttöönsä.

Ensimmäiseen Toimintakykyinen Keho -verkkovalmennukseen osallistui useat sadat suomalaiset ja siitä saamamme palaute oli suorastaan mykistävää. Uskallamme hyvällä omallatunnolla väittää, että muutimme monen ihmisen käsityksen harjoittelusta pysyvästi ja saimme luotua toimintakykyä, sekä hyvää oloa, jollaista monet eivät olisi ennen valmennusta osanneet edes kuvitella. Valmennuksen suosio ylitti omat odotuksemme ja sen vaikutukset asiakkaidemme odotukset!

Pilottihankkeeseen osallistujia pyydetään täyttämään alku- ja loppukartoitus, sekä muutamaa osallistujaa pyydetään noin 20 minuutin videohaastatteluun kohdeyrityksen tiloissa. Osallistujat antavat suostumuksen, että heidän tuloksiaan, haastatteluvastauksiaan sekä alku-  ja loppukartoituksia voidaan käyttää nimettömänä tai etunimeä käyttäen markkinointitarkoituksiin.

Lisätiedot valmennuksesta www.toimintakykyinenkeho.fi

Yhteydenotot: antti@compactfit.com


Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista