Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

Lisää haastetta yhden jalan kyykyillä

Voiman hankinnassa kahden jalan kyykyt ovat todistetusti tehokkain tapa, mutta erilaisille yhden jalan kyykyille on silti oma paikkansa harjoittelussa ja niiden rooli liikkumiskyvyn kannalta saattaa olla jopa suurempi kuin mitä voisi alkuun kuvitella!

Yhden jalan kyykkyjä on useita eri variaatioita!

Pistoolikyykky, Katkarapukyykky, Lohikäärmekyykky ja Hawaijilainen kyykky, vain muutama mainitakseen, tarjoavat todella monitahoisen haasteen alaraajojen, sekä lantion alueen voimantuottoon. Lisäksi ne luovat haastetta liikkuvuuden ja tasapainon näkökulmasta, jotka ovat tärkeitä ominaisuuksia ylläpitää / kehittää liikkumiskyvyn kannalta. Pelkkä brutaali voima ei riitä, jos voiman siirtämiseen ja ohjaamiseen ei ole käytössä riittävän toimintakykyistä kehoa.  


Ota testiin videolla esitettävät kyykyt. Jokainen liike sisältää omanlaiset liikeprogressiot, joiden avulla toimintakykyä ja taitoja voidaan kehittää turvallisesti, sekä tehokkaasti. Ennen kuin menemme tarkkoihin yksityiskohtiin, on hyvä tunnistaa tämän hetkinen tilanne. Mitkä liikkeistä menevät jo nyt, miksi osa liikkeistä ei ole juuri nyt mahdollista ja mitä tulee tehdä, jotta ne olisivat jatkossa tehtävissä? 


Älä pelkää tehdä virheitä kun kokeilet uusia asioita! Luonnollisesti tyhmyyksiin ei ole suositeltavaa ryhtyä, joten pidä huolta turvallisuudestasi, mutta "epäonnistumiset" kuuluvat oppimiseen ja ilman niitä emme tiedä missä tämän hetkiset rajamme menevät. Kokeile, tunnista tilanne, sovella eri ideoita ja nosta suoritustasoasia askeleittain. 


Näitä ja paljon muuta opettelemme Movement Coach -koulutusohjelmassa. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tulevasta ryhmästä! 


Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista