Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

UUTISKIRJE UUDISTUU

Uudistuneen uutiskirjeen myötä tulemme siirtymään entistä vahvemmin omien jäseniemme palvelemiseen. Parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiin, mukaan lukien joka viikko tuleva SUPERTARJOUS. Viikoittain julkaistavia artikkeleita, videoita ja muut mielenkiintoista sisältöä. Myös kirja- ja podcast -vinkkejä on pyydetty, joten kerran kuukaudessa Jukka Rajala antaa omat vinkit parhaisiin luku- ja kuuntelukokemuksiin.

Uutiskirje CompactFitin jäsenille uudistuu

Olen pitänyt hieman hiljaiseloa uutiskirjeemme suhteen. Nyt palautan sen vuonna 2020 uuteen kukoistukseen! Tulen julkaisemaan viikoittain artikkeleita, videoita ja Youtube- livejä eri aiheista,kuten: 

- voimaharjoittelu

- liikkuvuusharjoittelu

- kehonhuolto

- käsilläseisonta ja muu taitoharjoittelu

- kehonpainoharjoittelu ja kahvakuulilla harjoittelu

- taitojen oppiminen ja muut aivojen plastisuuteen liittyvät aiheet

- lavan hallinta, olkanivelen terveys ja muut yleisimmät vaivat sekä kivun aiheuttajat

....ja paljon muuta!

SUPERTARJOUS nopeimmille!

SUPERTARJOUS on aina jostain tietystä tuotteesta, verkkovalmennuksesta, tai koulutuksesta, vain muutaman 1-10kpl erikoistarjous. Sen poimii ne jotka ovat liikkeissään kaikkein nopeimpia. Kannattaa siis jatkossa lukea uutiskirjeet heti kun vain mahdollista ja kannattaa sen vuoksi pitää huolta, etteivät ne joudu spämminä roskakoriin, kuten mm. gmail helposti tekee koska kyseessä on Mailchimpin kautta lähetetty ryhmäkirje.  

Parhaat tarjoukset vain jäsenille

Jatkossa tulemme tarjoamaan hyviä alennuksia ympäri vuoden ja ne on mahdollista saada käyttöönsä uutiskirjeen kautta. Jo näiden takia kannattaa rekisteröityä jäseneksi vaikka sisällöt eivät kiinnostaisi. Tosin veikkaan, että jos CompactFitia olet jollain muotoa seurannut, tulet arvostamaan myös sisältöä. 


Jos et ole jo postituslistallamme, suosittelen että tilaat sen nyt. Jos et tykkää tarjonnastamme, se on helppo peruuttaa jokaisen lähettämämme viestin alhaalta löytyvästä linkistä. 

TILAA UUTISKIRJE


Oikein hyvää vuotta 2020 kaikille! 
Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista