Artikkelit

Otevoiman harjoittelu

Entisaikoina oli yleisesti tapana vertailla voimia sen mukaan, kuka pystyi vääntämään hevosenkenkiä, nostamaan alasinta tai taivuttamaan kolikkoja sormiensa välissä.

Otevoiman harjoittelu

Entisaikoina oli yleisesti tapana vertailla voimia sen mukaan, kuka pystyi vääntämään hevosenkenkiä, nostamaan alasinta tai taivuttamaan kolikkoja sormiensa välissä. Monesti voimia vertailtiin myös sen mukaan, kuka jaksoi nostaa traktorin tai lastatun peräkärryn pyörät irti maasta. Ns. yhden sormen nostot olivat myös erittäin suosittuja voimannäytteitä.

Suurin osa tuon ajan voimamiehistä oli kehittänyt ällistyttävät voimansa raskaan ruumiillisen työn oheistuotteena, mutta joukossa oli myös "herrasmiesatleetteja", jotka kehittivät voimansa systemaattisen harjoittelun avulla.

John Marx, jota kutsuttiin myös Luxembourgin Herkuleeksi, oli tunnettu hämmästyttävistä käsivoimistaan. Eräässä näytöksessä hän taivutti ja katkaisi käsin kolme suurta hevosenkenkää vähän yli kolmessa minuutissa.

New Yorkin kupeessa sijaitseva Coney Island oli aikoinaan paikka, jonka huvipuistoon ja rannalle kaupunkilaiset tulivat viettämään vapaapäiviään. Siellä esitti kykyjään myös paikallinen voimamies Joe Rollino. Tuhansien ihmisten edessä Rollino nosti maasta 570 paunaa (n. 256 kg). Maastanoston tuloksena suoritus ei ole hirmuinen, mutta tällä kertaa ei ollutkaan kyse aivan tavanomaisesta maastanostosta. Rollino nosti painon ylös keskisormella. Hän itse painoi vain 79 kg.


Miksi puristusvoimaa/otetta tulisi kehittää?

Lähes jokaisessa urheilulajissa tarvitaan hyvää puristusvoimaa. Kamppailulajien ja mailapelien harrastajat, puhumattakaan voimamieskisailijoista saavat merkittävää etua puristusvoimaa kehittävästä harjoittelusta. Kuvittele millaiseen paniikkiin vastustajasi joutuu, jos pelkkä ranteesta puristaminen pudottaa hänet polvilleen. Miten kävisi jos mailasta tulisi kätesi jatke, joka ei lähde pelin aikana irti kun amputoimalla? Siinä lentäisi Montrealin sälää niin että vastustajalta loppuisivat mailat.

Määrätyissä tapauksissa voidaan siis sanoa: mitä kovemman puristusotteen kehität sitä paremmin pystyt hyödyntämään koko kropan voimaa. Kaikki mistä pidät kiinni myös pysyy. Kaikki mistä vastustaja pitää kiinni irtoaa. Miksi sitten puristusvoiman kehittämiseen ei enää panosteta? Ehkä siksi, että voiman arvostus on muuttunut. Samoin suhtautuminen omaan kehoon. Leveät hartiat ja paksut rintalihakset ovat muotia. Lähes aina kysytään: paljonko menee penkiltä ? Huomattavasti harvemmin kuulee kysyttävän: Hei, pystytkö muuten nostamaan kaksi 20 kg kiekkoa yhdellä kädellä ilmaan?

Koska kova puristusvoima ei välttämättä näy, ei sen kehittäminen myöskään näytä olevan kovin trendikästä.


Kuka keksi vetoremmit?

Vetoremmien tarve on todellisuudessa hyvin pieni, lähes olematon. Ne on tarkoitettu apuvälineeksi voimailijoille, jotka käsittelevät erittäin raskaita rautoja. Kyse on nimenomaan apuvälineestä, jonka käytön tulee olla tarkoin harkittua.

Ajan mittaa vetoremmeistä on kuitenkin tullut melkein joka pojan ja tytön ranneimplantti. Se rullataan kiinni kaikkeen painolta näyttävään. Tällä tavoin harjoiteltaessa syntyy riippuvuussuhde. Sormet ovat kuin nippu nakkeja, eikä minkäänlainen veto tunnu onnistuvan ilman remmejä.

Remmien käyttöä puolustellaan väittämin, joissa ei ole järjen häivää. Yleisin näistä on: vetoon saa enemmän voimaa kun ote pitää. Heti perään on kysyttävä: miksi ote ei pidä? Väitätkö, ettei otetta voi kehittää sellaiseksi että se pitää? Tiedätkö, että jatkuva remmien käyttö vaikuttaa negatiivisesti otelujuuden ja vetävien lihasten voimasuhteeseen? Tiesitkö myös, että käden voimakas nyrkkiin puristaminen aiheuttaa "jännityksen ketjureaktion", joka ulottuu nyrkistä, käsivartta pitkin, koko vartaloon. Mitä enemmän jännitystä pystyt luomaan sitä parempi. Remmien käyttö pienentää kädestä lähtevää jännitystä ja näin myös koko kropan jännitystä.

Remmien käyttö on sairaanloinen tapa, joka perustuu enemmänkin myyttiin kun todellisuuteen. Kämmenessä ja sormissa on paljon pieniä lihaksia. Osa niistä ulottuu kyynärvarteen vastaten sormien puristusvoimasta. Nämä lihakset ovat sikäli erikoisia, että niiden voima ei näy samanlaisena bulkkina ulospäin kun ranteen liikkeestä vastaavien lihasten. Voimaa näihin lihaksiin voi kuitenkin kehittää uskomattoman paljon. Joe Rollino on mainio esimerkki.

Useimmilla meistä, hyvin treenatuillakin, on kyynärpään alapuolella valtavasti käyttämätöntä kapasiteettia.


Kuinka puristusvoimaa/otetta kehitetään?

Puristusvoiman kehittäminen on periaatteessa yksinkertaista: puristetaan kättä nyrkkiin tai peukaloa ja sormia toisiaan vasten. Perinteiset rannekäännöt eivät ole varsinaisia puristusvoimaa/otetta kehittäviä liikkeitä, vaikka niillä voidaankin tehokkaasti harjoittaa kyynärvarren lihaksistoa. Todellisen puristusvoiman kehittämiseksi on tehtävä erityisiä puristus- ja pitoharjoituksia. Kyynärvarren anatomiaa tarkkailtaessa voi huomata, miksi se on välttämätöntä. Hieman eri lihakset ovat vastuussa sormien ja ranteen koukistamisesta.

"Salittomuus" ei ole mikään este puristusvoiman kehittämiselle. Itse asiassa maailman kovimmat otteet ja puristusvoimat on kehitetty takapihoilla yksinkertaisilla kotikonsteilla ja itse tehdyillä välineillä. Hyvän puristusotteen kehittämiseksi on olemassa valtava määrä erilaisia liikkeitä ja niiden versioita. Seuraavaksi muutama esimerkki.


Levypuristukset eri otteilla

Käytä tavallisia levytangon kiekkoja (toisen puolen on oltava sileä), jotka ovat painoltaan 2,5 - 20 kg. Käytä vähintään kahta kiekkoa yhdessä kädessä niin, että sileät puolet ovat sormia vasten. Purista kiekkoja vastakkain ja nosta ne ilmaan. Harjoittele yksi käsi kerralla, pidä kiekot jalkojen välissä ja ota tukea toisella kädellä polven yläpuolelta tai penkistä. Voit käyttää myös kolmea, neljää tai viittä pienempää kiekkoa yhdessä, näin oteleveys kasvaa ja rasitus muuttuu. Pidä otetta 5-30 s ja vaihda kättä. Aloita 2-4 pidolla (sarjalla) ja kasvata määrää hiljalleen 5-10. Tee harjoitus 2-3 kertaa viikossa.

Kahden kymmenen kilon kiekon piteleminen on ensikertalaiselle hyvä saavutus. 15 kg kiekkojen kanssa kävely ympäri salia on jo kova voimainkoitos. Poikkeuksellisen kovaotteiset miehet pystyvät pitelemään 20 kg kiekkoja. Vaihtelua harjoitteluun ja oteleveyteen saa lisäämällä kiekkojen määrää. Kokeile viiden 2.5 kg tai 3-4 viisikiloisen kiekon puristamista. Harjoitukset ovat yksinkertaisia mutta kehittävät hyvin otetta ja erityisesti peukalon voimaa.


Levytangon pito

Levytangon pito ja levyjen puristaminen saattavat ensialkuun tuntua päällekkäisiltä harjoituksilta, vaikka ne eivät sitä ole. Monet hyvät voimanostajat pystyvät kannattelemaan painavia maastavetorautoja, mutta saattavat olla suhteellisen kehnoja levypuristajia. Tämä johtuu siitä, että levyjen yhteenpuristaminen vaatii huomattavasti enemmän voimaa peukalolta verrattuna tavallisen levytangon nostamiseen. Käytä tässä harjoituksessa voimanostotelinettä tai vastaavaa tukea. Aseta pinnat niin ylös, että maastavedon loppuasennossa ne ovat vain muutama sentti tangon alapuolella. Lataa tankoon niin paljon rautaa, että kykenet 5-30 sekunnin kannatuksiin. Voit käyttää myös erikoispaksua tankoa, mikäli sellainen on saatavilla. Tavallisen tangon nostamista voi vaikeuttaa kietomalla paksun pyyhkeen sen ympäri. Voit tehdä myös yhden käden nostoja.


Pyyhevedot ja käännöt

Käytä isoa ja vahvaa pyyhettä. Laita pyyhe kahvakuulan kahvan läpi ja vedä päät yhteen. Voit käyttää myös levyjä tai käsipainoa. Muokkaa niistä paksu käteen sopiva nippu. Tartu pyyhkeeseen, joko niin että peukalo osoittaa alas tai ylös. Nosta paino yhdellä kädellä muutaman sentin korkeudelle lattiasta ja pidä 20-60 sekuntia.

Voit kokeilla myös tehdä ns. vasarakäännön pyyhkeen avulla.


Roikkuminen tangossa

Yksinkertainen kestävyysharjoitus. Liike voi kuitenkin olla ongelmallinen. Yleensä roikkumiseen yhdistetty liiallinen hartioiden tai selän venyminen liittyy ns. normaaliin roikkumiseen (kutsun normaalia roikkumista passiiviseksi roikkumiseksi). Passiivinen roikkuminen näyttää sormien varassa tapahtuvalta vetelältä puuhalta. Siksi suosittelen aktiivista roikkumistapaa. Älä ainoastaan roiku, vaan purista tankoa. Jännitä käsiä, hartioita, koko ylävartaloa. Pidä selkä suorana, vedä hartioita hieman alas. Kokeile miltä tuntuu, kun puristaessasi yrität kiertää tangon solmulle, työntää kasaan tai repiä poikki. Tee muutama 30 s. sarjaa ja pidennä aikaa kykyjesi mukaan. Aika moni pystyy roikkumaan n. 60 s. yhtäjaksoisesti. Yli 2 min tulokset on harvinaisempia. Roikkuminen on tuskaista ja ilkeää. Jaksaminen on pitkälti kiinni sisusta ja tulokset saattavat vaihdella paljon.

Muunnelmat: roiku yhtä kättä tai 2-4 sormea käyttäen. Roiku paksussa tangossa tai pyyhkeiden avulla.


Kahvakuulan tempaaminen ja heitto kädestä käteen

Nämä yleishyödylliset liikkeet kehittävät peruskunnon ohella otelujuutta. Syy on ei ole niinkään painon määrässä vaan tekotavassa ja nopeudessa. Tempaamalla vauhdikkaasti sekä heittämällä kahvakuulaa kädestä käteen pääset osalliseksi vauhdin vaikutuksista.


Muita hyviä liikkeitä ja välineitä

 • Levykäännöt ja heittokäden sulkeminen ja avaaminen hiekalla täytetyssä ämpärissä
 • Sormilaudoissa roikkuminen
 • Köysikiipeily
 • Hiekkasäkin heitto
 • Puristimet ja muut harjoittelua varten kehitetyt välineet
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Jos valitset maksutavaksi laskun

Huomioithan, että CompactFit ei itse tarjoa laskuvaihtoa verkkokauppatilauksiin. Mikäli valitset Walleyn, tai muun maksutavan laskulle, sinun tulee maksaa lasku heidän ohjeiden mukaan riippumatta siitä, onko kyseessä ennakkotilaustuote. 

Toimitukset

Ostokset postitetaan varastolta tiistaisin ja torstaisin. Lavatoimitukset lähtevät varastolta keskiviikkoisin. Matkahuolto toimittaa lähetykset lähimpään terminaaliin, lähipakettina haluttuun lähikauppaan. 

Noudot

Järjestelmä määrittelee automaattisesti mahdolliset noutotilausvaihtoehdot. Noutotilausten kohdalla olemme yhteydessä asiakkaaseen aina tilauksen jälkeen joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jalasjärven varasto - Hallitie 11, 61600 Jalasjärvi

- kaikki verkkokaupassa tehdyt tilaukset noudettavissa

Mikäli haluat tilauksellesi normaalista poikkeavan toimitustavan, ota meihin erikseen yhteyttä ennen verkkokauppatilauksen tekemistä (jukka@compactfit.com).

Jos jokin tuote on väliaikaisesti loppunut, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä heti, kun olemme saaneet ne varastoomme.

Poisto- ja tarjoustuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen nimikkeeseen. MBM Training House Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Emme lunasta postiennakolla/bussiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Lunastamattomissa postiennakkotilauksissa laskutetaan asiakkaalta postituskulut.

Tuotetakuut

Kaikilla tuotteillamme on yleinen 6 kk takuu, joka koskee valmistusvirhettä. Mikäli ostopäivästä on kulunut yli 6 kk, tuotetta ei korvata. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotteen ja ilmoittamaan mahdollisista vioista 6 kk sisällä tuotteen ostopäivästä. Selkeät "piilevät laatuvirheet" käsittelemme tapauskohtaisesti myös takuuajan päätyttyä. 

Kahvakuulissa on normaali 6 kuukauden takuu. Kuulan sisällä olevan massan helinä ei ole varsinainen laatuvirhe, mutta mikäli vastaavaa ilmenee 6 kuukauden sisällä ostohetkestä, kuulan vaihto uuteen kuuluu takuun piiriin. 


Käsittelemme tapauskohtaisesti kaikki alle 12 kuukauden vanhat tilaukset. 

Erkoispitkän takuun piiriin kuuluvat tuotteet

Pro - painonnostotanko, 2 vuoden takuu. Takuuehdot:
- takuu koskee tangon normaalia käyttöä. Tankoa ei saa heitää tai pudottaa pää edellä maahan. Takuu ei ole voimassa mikäli takoa säilytetään pystyasennossa.
- tankoon ei saa latata maksimikapasiteettia enempää painoa. Tangon jättämineen telineeseen tai penkin päälle, painoilla ladattuna, purkaa takuuehdot.

Mikäli tuotteita on käytetty normaalista käyttötarkoituksesta poikkeavalla tavalla takuut eivat ole voimassa.

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset

Joskus tavara vaurioituu kuljetuksen aikana. Tämän takia on hyvä lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postiin, Transpointiin tai Matkahuoltoon. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme mahdollisen uuden tuotteen toimituksesta. Jos tuote on rikottu tahallisesti tai sitä on käytetty ohjesääntöjen vastaisesti, emme katso olevamme korvausvelvollisia.

Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän (7) päivän palautusoikeus.


Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Huom! Mikäli ostat verkkovalmennuksen, sinun tulee hyväksyä Campwiren-verkkovalmennusalustan tietosuojaseloste ensimmäisen rekisteröitymisesi yhteydessä. Tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

1. Rekisterin ylläpitäjä

MBN Training House Oy, Savelankuja 2, 61600 Jalasjärvi

Yhteydenotto asiakasrekisteriin liittyen

Jukka Rajala, MBN Training House oy,

040 086 6072

jukka@compactfit.com

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen keräämisen peruste ja käsittely

Henkilötietojen keräämisen perusteena on on yrityksen asiakassuhde tai myynti-/ostosopimus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

 • Käyttää yhteystietojasi tavaran toimittamiseen
 • Tarjota uutiskirjettä (vaatii suostumuksesi)
 • Helpottaa reklamointia tai muuta kauppaan liittyvää asiointia
 • Sopimusten ja velvoitteiden täyttäminen
 • Mainonnan kohdentaminen

Käsiteltävät tiedot asiakasrekisterissä:

 • Tilausta koskevat perustiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostisoite, puhelinnumero, jne
 • Tilaushistoria

Tietojen keräys?

Pääsääntöisesti saamme tiedot ostotapahtuman yhteydessä asiakkaalta itseltään. Tietojen antamista edellytetään, jotta tilaukset voidaan toimittaa ja / tai asiakkaaseen voidaan olla yhteydessä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Kenelle tiejoa luovutamme tai siirrämme?

Ostotapahtuman yhteydessä tiedot luovutetaan verkkokauppa-alustalle (MyCashFlow Oy). Asiakkaan tilatessa uutiskirjeen, asiakkaan sähköpostiosoite luovutetaan sähköpostijärjestelmällemme. (MailChimp)

Miten suojaamme tiedot?

Henkilötietoihin on oikeus vain MBN Training House Oy:n työtekijöillä, joille oikeus on myönnetty.Tiedot ovat suojattu palomuurein ja valituilla MBN Training Housen työntekijöillä on yksilöllinen salasana tietoihin pääsemiseksi.

Poistamme ja hävitämme tietosi halutessasi viipymättä.

Sinun oikeutesi rekisteriimme?

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia tietojen oikaisua tai poistamista.

Keneen voit olla yhteydessä?

Tätä selostetta koskevat yhteydenotot ja pyynnöt tulee esittää kirjallisesti tai henkilökohtaisesti Jukka Rajalalle (jukka@compactfit.com)

Koulutustapahtumat ja leirit

CompactFit:n järjestämien koulutusten suhteen noudatetaan seuraavaa käytäntöä: Mikäli asiakas estyy tulemasta, kurssimaksua ei palauteta tai vaihdeta vastaavanarvoisiin tuotteisiin; kurssin arvo siirtyy tuleville vastaaville koulutuksille ollen voimassa 12 kk alkuperäisen koulutustapahtuman aloituspäivämäärästä (tai tarvittaessa pitempään mikäli korvaavaa koulutusajankohtaa ei ole tulossa 12 kk: n sisällä alkuperäisestä päiväyksestä laskien). Kurssin käyneiden alennus tuotteistamme koskee ainoastaan normihintaisia tuotteita, ei siis alennustuotteita.

Etusetelit ja muut edut

Mahdolliset etusetelit ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi yhdistellä. Koskee aina normaalihintaisia tuotteita, ei jo alennettuja. Etuseteleitä ja muita etuja ei voi myöskään yhdistää.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Tilisiirrossa ota yhteyttä info@compactfit.com

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MBN Training House Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille 660 100-1179 209, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI 42 6601 0001 1792 09; BIC/SWIFT: AABAFI22

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydätwww.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Betalningssätt

Produkterna samt leveranskostnaderna betalas i samband med beställningen. På nätet är betalning möjlig via följande banker: Nordea, Andelsbanken, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Lokalandelsbankerna, Sparbankerna, Handelsbanken, Ålandsbanken samt kreditkort. Betalning sker via Suomen Verkkomaksut Oy:s webbplats. Det är även möjligt att göra en förskottsbetalning.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är MBN Training House Oy endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar det produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Suomen Verkkomaksut Ab.

Suomen Verkkomaksut Ab är försäljare av produkten vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Ab. Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Suomen Verkkomaksut Oy är även betalningsmottagare.

Suomen Verkkomaksut Oy
FO-nummer: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Telefon: 0207 181830

Nätbankerna

Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) förverkligar nätbetalnings- och finansieringstjänsten tillsammans med finländska banker och kreditinstitut. Suomen Verkkomaksut Oy köper betalningen och redovisar den till försäljaren. För användaren fungerar tjänsten precis som traditionell nätbetalning.

Methods of payment

Products and their postage are paid in conjunction with the order. The following methods of payment are available for the users of the webstore: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken and credit cards. Online payments are made by using the website of Suomen Verkkomaksut Oy. Payments can be made also beforehand by bank credit transfer.

Payments by Visa, Visa Electron or MasterCard

If you would like to pay by Visa, Visa Electron or MasterCard, MBN Training House Oy will act solely as the marketer of the respective products and services and will provide the products to the buyer. All complaints and claims for compensation will be handled by Suomen Verkkomaksut Oy.

With regard to payments made by Visa, Visa Electron or MasterCard, Suomen Verkkomaksut Oy acts as the merchant of the product and the trade transaction takes place between the customer and Suomen Verkkomaksut Oy. The seller is liable to meet all the responsibilities related to the trade. Suomen Verkkomaksut Oy is also the recipient of the payment.

Suomen Verkkomaksut Oy
Business ID: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Phone: 0207 181830

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit