Artikkelit

Rasvanpolton salaisuus

Vaikka tunnin lenkki pururadalla onkin erinomainen tapa liikkua ja se kuluttaa paljon kaloreita, se ei ole kuitenkaan läheskään paras tapa polttaa rasvaa.

Rasvanpolton salaisuus

Tehoa harjoitteluun

Rasvanpoltto yhdistetään monesti kävelyyn, lenkkeilyyn, uintiin, hiihtoon ja muuhun pitkäkestoiseen ja suhteellisen matalatehoiseen liikuntaan. Vaikka tunnin lenkki pururadalla onkin erinomainen tapa liikkua ja se kuluttaa paljon kaloreita, se ei ole kuitenkaan läheskään paras tapa polttaa rasvaa. Nimittäin kukaan ei jaksa juosta tuntia kovaa vauhtia, ehkä Kenian Nandi-heimoa lukuun ottamatta. Ja he taas ovat hukanneet lenkeillään kaikki lihaksensa ja ovat pelkkää luuta ja nahkaa. Joten jos haluat säilyttää vaivalla hankkimasi lihasmassan ja polttaa rasvan ympäriltä, kokeile intervalli-harjoittelua tai kuntopiirimäistä kiertoharjoittelua. Tämän harjoittelumuodon etuja parempien tulosten lisäksi ovat treenin vaihtelevuuden tuoma erilaisuus sekä vähäisempi ajankäyttö. Vaikka treenaaminen on minulle elämäntapa, suoriudun siitä mielummin puolessa tunnissa kuin tunnissa. Ja tekemällä uusia liikkeitä mielesi tai lihaksesi eivät pääse tottumaan tai tylsistymään.

Rasvanpolton salaisuus on tässä: olennaista ei ole harjoittelun pituus vaan sen teho. Lyhyetkin intevallityyppiset tai kuntopiirimäiset harjoitukset nostavat aineenvaihduntasi aivan uudelle tasolle. Saatat kuluttaa lenkillä enemmän kaloreita (ja aikaa) kuin esim. intervallitreenissä, mutta se ei nosta kasvuhormoni- ja testosteronitasoasi samalla tavalla kuin lyhyet, tehokkaat harjoitukset. Nimenomaan harjoituksen jälkeisellä ajalla tapahtuva kalorien kulutus nousee uudelle tasolle esittelemilläni tavoilla.


Koko kroppa töihin

Tehojen nostamisen ohella olennaista on tehdä liikkeitä, jotka edellyttävät mahdollisimman monen lihasryhmän käyttöä. Harjoittelu tällä tavalla on melko vaativaa, joten sinun on keskityttävä siihen kunnolla. En myöskään suosittele pitsalla käyntiä ennen treeniä vaan harjoittelua tyhjällä vatsalla. Jos teet harjoituksen aamulla, huomaat kuinka aineenvaihduntasi on huimalla tasolla koko päivän.


Rasvanpolton kuningasliike: etuheilautus kahvakuulalla

Etuheilautus on paras yksittäinen liike kehosi ylimääräistä rasvaa vastaan käymässäsi taistelussa. Ota se mukaan harjoitusohjelmaasi, niin tulet voittamaan kamppailun 100 %. En osaa sanoa asiaa tämän selvemmin. Etuheilautus vaikuttaa jalkoihin, keskivartaloon, hartioihin, käsiin ja selkään. Ja ennen kaikkea keuhkoihin. Pitkät etuheilautussarjat polttavat rasvaa niin tehokkaasti, että voit harkita kuulosuojien käyttöä.

Valitse paino, jota jaksat kevyesti heilauttaa 15 - 20 kertaa yhdellä kädellä. Kahvakuula on ihanteellinen heilautuksiin, mutta voit käyttää myös käsipainoa. Kokeile mikä on sopiva paino sinulle, miehet voivat aloittaa esim. 10 kilon painolla ja naisille riittää puolet. Unohda egosi painoa valitessasi, muuten joudut vaihtamaan sen nopeasti pienempään. Ota hartianlevyinen haara-asento ja roikota painoa tai kahvakuulaa jalkojesi välissä. Purista tiukasti painoa ja jännitä koko vartaloasi. Pidä erityisesti keskivartalo tiukkana. Hengitä sisään ja heilauta paino keskivartalon ja jalkojen voimalla yläasentoon. Älä vedä kädellä, käsi on vain vipuvarsi. Anna painon pudota melko vapaasti alas ja hengitä samalla ulos. Vasta lähellä alkuasentoa purista kahvaa ja ota paino vastaan jaloilla ja keskivartalolla.

Jos siis haluat kreikkalaisten jumalien kaltaisen vartalon, ala heilauttelemaan! Ja kun yhdistät treeniin monia muita liikkeitä niin harjoittelu pysyy mielekkäänä.

Kokeile seuraavia harjoituksia:

 • 20 yhden käden etuheilautusta per käsi (mahdollisimman lyhyt tauko tai heti perään)
 • 10 - 20 v-nousu vatsalihasliikettä (mahdollisimman lyhyt tauko tai heti perään)
 • minuutti hyppynarua

Pidä tämän jälkeen 30 - 60 sekunnin tauko ja aloita sen jälkeen uusi kierros. Tee 5-8 kierrosta.

Toinen vaihtoehto:

 • 15 sotilaspunnerrusta
 • minuutti hyppynarua
 • 30 hindukyykkyä
 • minuutti hyppynarua
 • 20 hindupunnerrusta

Pidä tämän jälkeen 30 - 60 sekunnin tauko ja aloita uusi kierros. Tee 5-8 kierrosta.


Suunnittele omia yhdistelmiä

Voit toki myös itse rakentaa sopivia yhdistelmiä. Se on jopa suotavaa. Säkin hakkaaminen ja potkiminen on myös erinomainen tapa polttaa rasvaa ja se käy yksinään erinomaisesta harjoituksesta. Useat intensiiviset 2-3 minuutin erät kiinteyttävät todella tehokkaasti. Tärkeintä on tehdä liikkeitä, jotka vaikuttavat mahdollisimman moniin lihasryhmiin ja pitää tehot korkealla. Jos liikkeiden määrät tuntuvat liian pieniltä tai suurilta, muokkaa niitä omaa kuntoasi ja tavoitteitasi vastaaviksi. Muista kunnon alkulämmittely (naru) ja loppulämmittely (varjonyrkkeily).

Tee 2 - 4 harjoitusta viikossa ja huomaat vyötärösi katoavan. Muista kuitenkin, että ruokavalio näyttelee olennaista osaa vartalosi muokkaamisessa. Jos rynnistät soturitreenin jälkeen pizzerian seisovaan pöytään ja koukkaat vielä donitsibaariin kautta matkalla kotiin, en voi auttaa sinua. Mutta jos syöt 90 % kurinalaisesti, voit välillä syödä mitä haluat ja saavutat tavoitteesi.

Soturimainen treeni vaatii asennetta ja keskittymistä. Jätä tarinoiden kertominen suihkuun ja anna palaa. Ajattele aina positiivisesti ja kuvittele treenin olevan kevyttä. Opettele nauttimaan itsesi testaamisesta. Tässä muutama luonnetta kasvattava harjoitus, joita on mukava tehdä silloin tällöin:


Keuhkot pihalle ja asenne kuntoon

Aseta itsellesi aikaraja, esim. 20 - 30 minuuttia. Kokeile kuinka monta etuheilautusta pystyt tekemään kyseisessä ajassa. Sarjojen pituudet ja tauot voit päättää itse. Alun pitkät sarjat lyhenevät kummasti ja keuhkosi ja mielesi pistävät vastaan. Puserra kuitenkin väkisin loppuun. Olosi on loistava harjoituksen jälkeen, kunhan ensin pystyt hengittämään ja seisomaan. Tämän jälkeen seuraava harjoituksesi tuntuu lasten leikiltä.


Karl Gotchin Raamattu

Harjoituksen juhlava nimi viittaa maineikkaaseen painin vuoden 1948 olympiavoittajaan Karl Gotchiin, joka on tehnyt seuraavan harjoituksen tunnetuksi. Tämä ei ole kuitenkaan täysin oman kehon painolla tapahtuva harjoitus, sillä tarvitset apuvälineen, nimittäin korttipakan. Älä kuitenkaan sorru pelaamaan intiaanipokkaa salikaverisi kanssa vaan sekoita pakka hyvin ja valmistaudu tiukkaan rypistykseen. Harjoituksen kulku on yksinkertainen: punaiset kortit tarkoittavat punnerruksia ja mustat kyykkyjä. Kun jaat punaisen numerokortin, teet luvun osoittaman määrän hindupunnerruksia. Punainen kuvakortti tarkoittaa tavallisia punnerruksia. Kaikki mustat kortit tarkoittavat hindukyykkyjä, jokerit ovat 20 toiston arvoisia. Lopun ehkä arvaatkin: nosta kortti ja tee sen edellyttämä suoritus. Jaa kaikki kortit peräkkäin ilman taukoja. Jos joudut pitämään tauon, jatka välittömästi kun jaksat.

Toivottavasti onnistut sekoituksessa paremmin kuin allekirjoittanut tehdessään harjoituksen ensimmäisen kerran. Onnistuin jakamaan alussa pelkkiä punaisia kortteja reilusti toista kymmentä peräkkäin. Punnertaminen kävi äkkiä raskaaksi ja äitiä tuli ikävä. Mutta luonne kasvoi ja hiki virtasi. Ja olo oli hieno jälkeenpäin.

Hyviä treenihetkiä!

Jaarli Hoikka

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Jos valitset maksutavaksi laskun

Huomioithan, että CompactFit ei itse tarjoa laskuvaihtoa verkkokauppatilauksiin. Mikäli valitset Walleyn, tai muun maksutavan laskulle, sinun tulee maksaa lasku heidän ohjeiden mukaan riippumatta siitä, onko kyseessä ennakkotilaustuote. 

Toimitukset

Ostokset postitetaan varastolta tiistaisin ja torstaisin. Lavatoimitukset lähtevät varastolta keskiviikkoisin. Matkahuolto toimittaa lähetykset lähimpään terminaaliin, lähipakettina haluttuun lähikauppaan. 

Noudot

Järjestelmä määrittelee automaattisesti mahdolliset noutotilausvaihtoehdot. Noutotilausten kohdalla olemme yhteydessä asiakkaaseen aina tilauksen jälkeen joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Jalasjärven varasto - Hallitie 11, 61600 Jalasjärvi

- kaikki verkkokaupassa tehdyt tilaukset noudettavissa

Mikäli haluat tilauksellesi normaalista poikkeavan toimitustavan, ota meihin erikseen yhteyttä ennen verkkokauppatilauksen tekemistä (jukka@compactfit.com).

Jos jokin tuote on väliaikaisesti loppunut, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Ennakkotilatut tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä heti, kun olemme saaneet ne varastoomme.

Poisto- ja tarjoustuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen nimikkeeseen. MBM Training House Oy ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Emme lunasta postiennakolla/bussiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Lunastamattomissa postiennakkotilauksissa laskutetaan asiakkaalta postituskulut.

Tuotetakuut

Kaikilla tuotteillamme on yleinen 6 kk takuu, joka koskee valmistusvirhettä. Mikäli ostopäivästä on kulunut yli 6 kk, tuotetta ei korvata. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotteen ja ilmoittamaan mahdollisista vioista 6 kk sisällä tuotteen ostopäivästä. Selkeät "piilevät laatuvirheet" käsittelemme tapauskohtaisesti myös takuuajan päätyttyä. 

Kahvakuulissa on normaali 6 kuukauden takuu. Kuulan sisällä olevan massan helinä ei ole varsinainen laatuvirhe, mutta mikäli vastaavaa ilmenee 6 kuukauden sisällä ostohetkestä, kuulan vaihto uuteen kuuluu takuun piiriin. 


Käsittelemme tapauskohtaisesti kaikki alle 12 kuukauden vanhat tilaukset. 

Erkoispitkän takuun piiriin kuuluvat tuotteet

Pro - painonnostotanko, 2 vuoden takuu. Takuuehdot:
- takuu koskee tangon normaalia käyttöä. Tankoa ei saa heitää tai pudottaa pää edellä maahan. Takuu ei ole voimassa mikäli takoa säilytetään pystyasennossa.
- tankoon ei saa latata maksimikapasiteettia enempää painoa. Tangon jättämineen telineeseen tai penkin päälle, painoilla ladattuna, purkaa takuuehdot.

Mikäli tuotteita on käytetty normaalista käyttötarkoituksesta poikkeavalla tavalla takuut eivat ole voimassa.

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset

Joskus tavara vaurioituu kuljetuksen aikana. Tämän takia on hyvä lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postiin, Transpointiin tai Matkahuoltoon. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme mahdollisen uuden tuotteen toimituksesta. Jos tuote on rikottu tahallisesti tai sitä on käytetty ohjesääntöjen vastaisesti, emme katso olevamme korvausvelvollisia.

Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän (7) päivän palautusoikeus.


Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Huom! Mikäli ostat verkkovalmennuksen, sinun tulee hyväksyä Campwiren-verkkovalmennusalustan tietosuojaseloste ensimmäisen rekisteröitymisesi yhteydessä. Tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

1. Rekisterin ylläpitäjä

MBN Training House Oy, Savelankuja 2, 61600 Jalasjärvi

Yhteydenotto asiakasrekisteriin liittyen

Jukka Rajala, MBN Training House oy,

040 086 6072

jukka@compactfit.com

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen keräämisen peruste ja käsittely

Henkilötietojen keräämisen perusteena on on yrityksen asiakassuhde tai myynti-/ostosopimus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

 • Käyttää yhteystietojasi tavaran toimittamiseen
 • Tarjota uutiskirjettä (vaatii suostumuksesi)
 • Helpottaa reklamointia tai muuta kauppaan liittyvää asiointia
 • Sopimusten ja velvoitteiden täyttäminen
 • Mainonnan kohdentaminen

Käsiteltävät tiedot asiakasrekisterissä:

 • Tilausta koskevat perustiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostisoite, puhelinnumero, jne
 • Tilaushistoria

Tietojen keräys?

Pääsääntöisesti saamme tiedot ostotapahtuman yhteydessä asiakkaalta itseltään. Tietojen antamista edellytetään, jotta tilaukset voidaan toimittaa ja / tai asiakkaaseen voidaan olla yhteydessä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Kenelle tiejoa luovutamme tai siirrämme?

Ostotapahtuman yhteydessä tiedot luovutetaan verkkokauppa-alustalle (MyCashFlow Oy). Asiakkaan tilatessa uutiskirjeen, asiakkaan sähköpostiosoite luovutetaan sähköpostijärjestelmällemme. (MailChimp)

Miten suojaamme tiedot?

Henkilötietoihin on oikeus vain MBN Training House Oy:n työtekijöillä, joille oikeus on myönnetty.Tiedot ovat suojattu palomuurein ja valituilla MBN Training Housen työntekijöillä on yksilöllinen salasana tietoihin pääsemiseksi.

Poistamme ja hävitämme tietosi halutessasi viipymättä.

Sinun oikeutesi rekisteriimme?

Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia tietojen oikaisua tai poistamista.

Keneen voit olla yhteydessä?

Tätä selostetta koskevat yhteydenotot ja pyynnöt tulee esittää kirjallisesti tai henkilökohtaisesti Jukka Rajalalle (jukka@compactfit.com)

Koulutustapahtumat ja leirit

CompactFit:n järjestämien koulutusten suhteen noudatetaan seuraavaa käytäntöä: Mikäli asiakas estyy tulemasta, kurssimaksua ei palauteta tai vaihdeta vastaavanarvoisiin tuotteisiin; kurssin arvo siirtyy tuleville vastaaville koulutuksille ollen voimassa 12 kk alkuperäisen koulutustapahtuman aloituspäivämäärästä (tai tarvittaessa pitempään mikäli korvaavaa koulutusajankohtaa ei ole tulossa 12 kk: n sisällä alkuperäisestä päiväyksestä laskien). Kurssin käyneiden alennus tuotteistamme koskee ainoastaan normihintaisia tuotteita, ei siis alennustuotteita.

Etusetelit ja muut edut

Mahdolliset etusetelit ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi yhdistellä. Koskee aina normaalihintaisia tuotteita, ei jo alennettuja. Etuseteleitä ja muita etuja ei voi myöskään yhdistää.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Tilisiirrossa ota yhteyttä info@compactfit.com

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MBN Training House Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille 660 100-1179 209, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI 42 6601 0001 1792 09; BIC/SWIFT: AABAFI22

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydätwww.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Betalningssätt

Produkterna samt leveranskostnaderna betalas i samband med beställningen. På nätet är betalning möjlig via följande banker: Nordea, Andelsbanken, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Lokalandelsbankerna, Sparbankerna, Handelsbanken, Ålandsbanken samt kreditkort. Betalning sker via Suomen Verkkomaksut Oy:s webbplats. Det är även möjligt att göra en förskottsbetalning.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort

Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är MBN Training House Oy endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar det produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Suomen Verkkomaksut Ab.

Suomen Verkkomaksut Ab är försäljare av produkten vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Ab. Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Suomen Verkkomaksut Oy är även betalningsmottagare.

Suomen Verkkomaksut Oy
FO-nummer: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ

Telefon: 0207 181830

Nätbankerna

Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) förverkligar nätbetalnings- och finansieringstjänsten tillsammans med finländska banker och kreditinstitut. Suomen Verkkomaksut Oy köper betalningen och redovisar den till försäljaren. För användaren fungerar tjänsten precis som traditionell nätbetalning.

Methods of payment

Products and their postage are paid in conjunction with the order. The following methods of payment are available for the users of the webstore: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken and credit cards. Online payments are made by using the website of Suomen Verkkomaksut Oy. Payments can be made also beforehand by bank credit transfer.

Payments by Visa, Visa Electron or MasterCard

If you would like to pay by Visa, Visa Electron or MasterCard, MBN Training House Oy will act solely as the marketer of the respective products and services and will provide the products to the buyer. All complaints and claims for compensation will be handled by Suomen Verkkomaksut Oy.

With regard to payments made by Visa, Visa Electron or MasterCard, Suomen Verkkomaksut Oy acts as the merchant of the product and the trade transaction takes place between the customer and Suomen Verkkomaksut Oy. The seller is liable to meet all the responsibilities related to the trade. Suomen Verkkomaksut Oy is also the recipient of the payment.

Suomen Verkkomaksut Oy
Business ID: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Phone: 0207 181830

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit