Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

Maailman yksinkertaisin lihaskunto-ohjelma

Lihaskunto-ohjelman ei tarvitse olla monimutkainen ollakseen tehokas. Jos aikasi on tiukassa muiden harrastusten, perheen tai työn vuoksi kokeile seuraavaa ohjelmaa. Niin yksinkertaiselta kuin se näyttääkin se on uskomattoman tehokas.

Maailman yksinkertaisin lihaskunto-ohjelma

Kesäkuntoon uskomattoman yksinkertaisella ohjelmalla!

Lihaskunto-ohjelman ei tarvitse olla monimutkainen ollakseen tehokas. Jos aikasi on tiukassa muiden harrastusten, perheen tai työn vuoksi kokeile seuraavaa ohjelmaa. Niin yksinkertaiselta kuin se näyttääkin se on uskomattoman tehokas. Muutamat tätä ohjelmaa noudattaneet CompactFit:n asiakkaat ovat kasvattaneet tämän ohjelman avulla lihasmassaansa jopa 3-6 kg n. kolmessa kuukaudessa. Toiset taas ovat käyttäneet sitä hyvällä menestyksellä pudottaessaan painoaan.

Maanantai

Combo (liikeyhdistelmä) rinnalleveto + työntö kahdella kahvakuulalla. Käytä kapeaa asentoa ja vedä kuulat rinnalle jalkojen sivuilta.

10-15 x 3-6, 30 - 120s. palautuksilla. Normaali tempo.

Keskity lihasjännitykseen ja tekniikkaan. Aloita painolla, jolla pystyisit tekemään n.8 toistoa. Tee kuitenkin vain 3 toistoa kussakin sarjassa. Kasvata sarjamäärää aina viiteentoista asti. Pyri lyhentämään taukoja 15s. pätkissä ja kasvattamaan toistomäärää asteittain kuuteen.

Keskiviikko

Combo, rinnalleveto + kyykky + työntö kahdella kahvakuulalla. Käytä leveää asentoa ja vedä kuulat rinnalle jalkojen välistä.

6 - 12 x 8 - 18, 45-90 s. palautuksella.

Tee toistot niin nopeasti kun mahdollista, mutta hallitusti ja hyvällä tekniikalla. Kasvata toisto ja sarjamäärää asteittain. Tämä harjoitus ei saa tuntua liian rasittavalta. Viimeisen sarjan viimeisen toiston tehtyäsi sinun tulisi olla hengästynyt ja hikinen, mutta voimaa pitäisi olla vielä hyvin jäljellä.

Perjantai

Combo, Rinnalleveto+kyykky+työntö+tuulimylly, Käytä yhtä kahvakuulaa samaa painoa kaikissa sarjoissa. Vedä kuula rinnalle vuorosarjoin kapeasta ja leveästä asennosta.

4 - 8 x 3,6,9, 15-60s palautuksilla.

Tee ensin 3 toistoa vasemmalla kädellä/puolelle, sitten oikealla. Lepää 60s. jatka tekemällä 6 toistoa per puoli. lepää jälleen 60s., ja jatka tekemällä 9 toistoa per puoli. Nyt olet tehnyt yhden kierroksen. sinulla on vielä 3-7 kierrosta jäljellä. Pyri lyhentämään taukojen määrää, kunnes pystyt tekemään 3,6 ja 9 toiston kierron ilman taukoja ja lepäät vain 30-60 s. kierrosten välissä.

Vinkkejä

Kasvata volyymia/sarjamäärää/intensiteettia asteittain. Kilpaile kelloa vastaan, ja pyri tekemää enemmän työtä lyhyemmässä ajassa. Ajoittain pudota volyymiä ja intensiteettiä jyrkästi (tässä tapauksessa tarkoitetaan intensiteetillä sekä harjoituksen rasittavuutta, että käyttämääsi painoa). Muista, että voit tehdä tämän sekä päivä- että viikkokohtaisesti.

Vaikka rasituksen sietokykyä tulisi järjestelmällisesti kasvattaa, ei sen tarvitse tapahtua pienellä aikavälillä progressiivisesti. Toisinsanoen viikottaiset sarjamäärät, 12 viikon aikana, voit näyttää esim. seuraavalta : 20-30-40-20-50-60-30-40-70-30-50-20. Muista käyttää alavatsalukkoa ja oikeanlaisia nosto- ja hengitystekniikoita.

Voima olkoon kanssasi!
Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista