Blogi ja kuvat    Yhteydenotto     |   Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €   |  Yritys    |   Kirjaudu sisään    |   Rekisteröidy    |   Valmennuspalvelut

​Oma PT-studio luo ympäristön, jossa focus on valmennettavassa

"Siirtymiset paikasta toiseen syövät hyvää työaikaa, jonka mielellään viettäisi valmennettavien tai perheen parissa"

Oma PT-studio luo ympäristön, jossa focus on valmennettavassa

Veikkolasta kotoisin oleva Jonna Westerberg aloitti työt liikunnan parissa vuonna 2008 ryhmäliikuntaohjaajana. Hänellä oli aina ollut kipinä työskennellä ihmisten ja hyvinvoinnin parissa, joten personal training tuli luontevasti mukaan kuvioihin. Tänä päivänä Jonna työllistää itsensä täysipäiväisesti oman JW-Training -yrityksensä parissa ja hänellä on oma PT-studio, jossa valmentaa asiakkaitaan. ”Parasta työssä on valmennettavien onnistumiset ja kehitysaskeleet. Saat jakaa sen onnistumisen fiiliksen, joka on yhdessä saavutettu systemaattisella tekemisellä”.

Ajankäyttö ja oikeanlaiset tilat

Kiireinen työ ja perhe-elämä on usein yhdistelmä, joka ei luonnistu, ellei mieti tarkkaan, mihin aikansa käyttää ja miten tekemistään priorisoi. Jonna koki, että varsinkin siirtymiset veivät liian suuren osan personal trainerin ajasta, jonka olisi voinut käyttää paljon tärkeämpiinkin asioihin. ”Siirtymiset paikasta toiseen syövät hyvää työaikaa, jonka mielellään viettäisi valmennettavien tai perheen parissa”, Jonna kertoo. Autossa istuminen taitaakin olla monelle personal trainerille vähän liiankin tuttua puuhaa.


Westerbergillä on asiakkainaan niin pienryhmiä kuin yksilövalmennettaviakin. Molempien asiakasryhmien osalta hän koki kuitenkin haasteelliseksi oikeanlaisten tilojen löytämisen. Pienryhmille oli vaikea löytää sopivaa aikaa ja paikkaa, kun taas yksilövalmennattavien ”omat salit” eivät välttämättä ole sellaisia, että harjoittelu olisi tehokasta tai motivoivaa. ”Halusin tarjota valmennettavilleni parempia tiloja ja välineitä treenaukseen. En halunnut tyytyä siihen mitä on tarjolla, vaan treenata niillä välineillä, jotka auttavat saavuttamaan asettamamme tavoitteet.”

Treeniympäristö, jossa onnistutaan

Oman ajan tehostaminen ja oikeanlaisen treeniympäristön luominen olivat tekijöitä, joiden takia Jonna rakensi itselleen oman PT-studion. ”Nyt minulla on mahdollisuus treenauttaa niin yksilövalmennettavat kuin pienryhmät omissa, laadukkaissa tiloissa niinä aikoina, jotka istuvat minun ja valmennattavien aikatauluihin”, kuvailee Jonna tämän hetken tilannettaan. Myös asiakaspalaute on vahvistanut sitä fiilistä, että tämä on ollut oikea ratkaisu. ”Asiakkaat pitävät omasta tilasta paljon. On aivan eri asia keskittyä ja tehdä harjoitukset ilman ulkoisia häiriötekijöitä.”
”Tämä tila soveltuu monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun, joissa hyödynnetään muun muassa kehonpainoa, vapaita painoja ja painonnoston variaatioharjoitteita”
kuvailee Westerberg tilaansa.

Kannattaako oma pt-studio?

Jonna kannustaa myös muita personal trainereita miettimään mahdollisuutta oman tilan hankkimiseen. ”Oman tilan avulla sinulla on mahdollisuus luoda asiakkaillesi treeniympäristö, jossa onnistutaan. Focus on koko ajan asian ytimessä eli valmennettavissa. Ei häiriötekijöitä”, Jonna kertoo. Hän muistuttaa kuitenkin, että ”Jokaisen PT:n kannattaa miettiä oma core tarkasti; mitkä on sinun ja asiakkaittesi tavoitteet? Mitä haluatte yhdessä luoda ja kehittää? Minulla se oli ehdottomasti tila, jossa pystyy toimimaan tankojen kanssa ja suorittamaan painonnoston perusliikkeet. Kuitenkin huomioiden, että jokainen pystyy suorittamaan variaatiot omalla taitotasollansa.” 


Välineistön Jonna tilasi CompactFitiltä. ”Olen ollut CompactFitin asiakkaana aiemminkin. Olen ollut aina tosi tyytyväinen välineiden laatuun sekä asiantuntevaan palveluun, joka joustaa asiakkaan tilanteiden mukaan. Matkani Compactfitin kanssa jatkuu edelleen jatkokoulutusten parissa.”

Loppuun Jonna haluaa vielä toivottaa kaikki Veikkolassa ja sen lähiympäristössä asuvat ihmiset tervetulleeksi tutustumaan JW-Trainingin yksilöllisiin pt-tiloihin, jotka on suunniteltu nimenomaan asiakasta varten.

Jos sinua kiinnostaa oman treenitilan rakennus, kysy meiltä lisää tästä.
Tuoteryhmät

MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMA 

www.movementcoach.fi 

Ajankohtaista